Sunds Sejlklub

baadebro

Sejlklubbens bådebro

I Sunds Sejlklub har mange forskellige aktiviteter, som optimistsejlads, jollesejlads, mini12m og surf & kite.
I jolleafdeling kan du lære at sejle i optimistjolle og større joller, som Zoom8- og europajoller. Vi har til formål at fremme interessen for sejlsport ikke mindst hos unge og nybegyndere. Vi kan tilbyde et godt klubliv i dejlige rammer og lægger vægt på, at sejlsport skal give gode oplevelser og nye kammerater. I Sunds Sejlklub er der plads til alle, hvad enten du ønsker at sejle hyggesejlads eller kapsejlads. Klubben er baseret på frivilliges indsats i og omkring Sejlklubben. Sejlsæsonen er fra april og til oktober. Om vinteren er der klubaftner med bl.a. hygge, svømning, bowling og teori om sejlads. For de mere øvede er der vintersejlads.
Du skal være minimum 8 år, og af sikkerhedsmæssige årsager, skal du kunne svømme 200 m. Når du er på vandet skal man altid bære rednings- eller svømmevest og der er altid følgebåde på vandet.  Klubben råder over redningsveste som du kan låne.
I surf afdelingen danner rammerne for et aktivt fællesskab, hyggeligt samvær, erfaringsudveksling og naturligvis masser af sejlads.
Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg vil være medlem.
Hvis du ønsker at blive medlem af Sunds- Sejlklub, kan du kontakte os på nedenstående mails.
Formand: Christina Christensen Tlf. 21 75 86 39  Mail: chr_christensen@yahoo.dk
Næstformand: Søren Skærbæk, Mail: Energimand@gmail.com
Du er også meget velkommen til at komme og besøge os på en klubaften som er torsdag aften mellem kl. 18- 20 og se hvad vi laver.
Du kan mere se på vores hjemmeside under: Klubben – Kontakt  Link til Sunds Sejlklub